català español english aleman

Hotel Dom | Restaurant La Vall

Restaurant

Restaurant 'La Vall'
Restaurant 'La Vall'

Restaurant "La Vall"

El Restaurant la Vall està situat a la planta baixa de la casa i permet l'accés per a persones amb cadira de rodes. El menjador consta de grans finestrals que permeten gaudir del jardí des de la mateixa taula. La nostra cuina és fonamenta en la tradició culinària catalana amb una presentació acurada, creativa i generosa. Utilitzar productes d'alta qualitat i de proximitat és una de les nostres prioritats, per aquest motiu al nostre menú s'hi pot trobar: carns de l'Alt Urgell, verdures i fruites del nostre hort o inclús peix i marisc fresc. Els nostres plats són tots casolans i estan elaborats amb productes de temporada. No hi falten els plats tradicionals de la cuina lleidatana com els cargols a la llauna, carns a la brasa, guisats de porcs senglar i vedella o peus de porcs, entre d'altres.
La major part dels plats estan cuinats amb productes aptes per a celíacs i intolerants a la lactosa (està indicat al menú). Tot i no tenir un menú especial per persones vegetarianes o veganes, la majoria dels plats es poden adaptar ja que estan preparats al moment. El menú té un preu de 15€ sense begudes (IVA inclòs) i inclou el primer plat, el segon i les postres.
Tot i així, també es dona la possibilitat d'escollir un plat únic (ja sigui primer o segon) a preu de carta.
De dilluns a divendres, de les 13.00h a les 15.00h (no festius), també oferim un menú diari a 10,50€, no inclou begudes (IVA inclòs). Els plats d'aquest menú, variats i complerts, es canvien diàriament i es poden consultar cada dia a la nostra pàgina d'Instagram. Els menús no inclouen les begudes. No hi falten els plats tradicionals de la cuina de Lleida, com els cargols a la llauna, carns a la brasa, guisats de jabalí, peus de porc , etc no et perdís els nostres postres, tots casolans i que et despertaran els cinc sentits.

En el Restaurant "La Vall" també hi oferim un menú molt complert i variat per 15€ (iva inclòs), begudes no inclosses i que esta disponible tots els dies.
 
Menú Diari de dilluns a divendres de 13h a 15h: 10,50€ (begudes no incloses)

CALENDARI

A partir del 1 de gener 2019 obrirem de dilluns a dissabte de 13h a 15h30. Als vespres amb reserva prèvia (minim 48 hores abans) obert de dilluns a dissabte, imprescindible reservar. Horari cuina en el servei de sopars de 21h a 21h45.

Diumenges tancat.
Festius obert.

TANCAT PER VACANCES 

DEL 22 AL 24 DE  JUNY 2019 (ambdos inclosos)
10 I 11 DE SETEMBRE 2019
6.7 i 8 de desembre 2019
DEL 22 DE DESEMBRE 2019 AL 6 DE GENER 2020

Mentre duri la declaració d'estat d'alarma degut a la pandemia del corona virus: el nostre establiment romandrà tancat. Disulpin les molèsties i dessitgem podem obrir de nou ben aviat. Cuideu-vos molt! Quedat a casa! Durante el estado de alarma que se ha declarado debido al corona virus, nuestro establecimiento permanecerá cerrado. Disculpen las molestias y esperamos poder abrir nuestras puertas pronto. Cuidense mucho! ¡Quedate en casa!
HOTEL DOM / RESTAURANT LA VALL - Ctra. de Lleida, 56 - 25794 Organya, Lleida 973 383 513